Θεατρικές Παραστάσεις

Παρασκευή 25 έως Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

ΔηΠε Θέατρο Κοζάνης

“Ο Otto Malakan γαμπρίζ στ’ Σκ’ρκα!”

του Κώστα Καρανάτσιου

Αίθουσα «Φίλιππος» (Λέσχη Αξιωματικών)
ώρα 21:15

Ο Ελληνογερμανός τουρίστας Otto Malakan έρχεται με τα πόδια στην Κοζάνη ψάχνοντας να βρει τους συγγενείς του. Τα ελληνικά του είναι λίγα και η προσπάθεια συνεννόησης δημιουργεί κωμικοτραγικές καταστάσεις!!! Στο Φανό της Σκ’ρκας θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, τη Λία τ’ Παναέτ. Για να μπορέσει όμως να την παντρευτεί πρέπει να γίνει κι αυτός Σούρδος. Θα καταφέρει να διαβάσει το γράμμα της Λίας; Θα μπορέσει να μιλήσει Κοζανίτικα; Θα μάθει να χορεύει τα περιστέρια;; Για όλα αυτά ο Otto ζητάει τη βοήθεια του κοινού. Ας τον βοηθήσουμε!!!
Ο Costa Καρανάτσιος και η θεατρική ομάδα Ονειρόdrama συμμετέχουν στην φετινή αποκριά με έναν σατυρικό μονόλογο με εγγύηση Made in Germany!!! Μια παράσταση που θα παίξουμε όλοι!!

Κείμενο-ερμηνεία Costa Καρανάτσιος.
Τιμή εισιτηρίων: 4 ευρώ
Προπώληση στο ΔηΠεθε από 9.00 έως 14.30 καθημερινά
Πληροφορίες: 24610-24062

Τρίτη 1 έως Σάββατο 5 Μαρτίου

ΔηΠε Θέατρο Κοζάνης

«ΟΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ»

 της Δώρα Σιαλβέρα

Αίθουσα «Φίλιππος» (Λέσχη Αξιωματικών)
ώρα 21:15
Stand Up Comedy Project

 «Μια μέρα χωρίς γέλιο είναι μια μέρα χαμένη» Charlie Chaplin
Ε και αφού το λέει ο Τσάρλι, εμείς δεν έχουμε παρά να το ακολουθήσουμε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε στην παράσταση:
Standup Comedy «ΟΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» Για να είστε σίγουροι ότι η μέρα σας δεν θα πάει χαμένη!!!
Ανανεωμένοι, Γελαστοί, Δημιουργικοί!!! 14 χρόνια μετά την πρώτη παράσταση Stand-up Comedy και μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω Covid είμαστε και πάλι εδώ. Σχολιάζοντας επίκαιρες καταστάσεις με μια διαφορετική χιουμοριστική ματιά!
Ένας ομογενής από τα νησιά Samoa, μια επιβάτης των ΚΤΕΛ, ένας instagramer, η σύζυγος Θανάση και πολλοί άλλοι ξεχωριστοί χαρακτήρες, σας περιμένουν να περάσετε αξέχαστες βραδιές κωμωδίας!!!!!
Ετοιμαστείτε λοιπόν!!!!!! Ντυθείτε, στολιστείτε, πάρτε την καλύτερή σας διάθεση,  πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, ταυτότητα και μάσκες και ελάτε να μας συναντήσετε!!!! Γιατί είναι «ΟΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ»!!!!!

Κείμενα: Δώρα Σιαλβέρα
Παίζουν: Δημήτρης Συνδουκάς, Δώρα Σιαλβέρα, Νίκη Πλιάκη.
Τιμή εισιτηρίων: 4 ευρώ
Προπώληση στο ΔηΠεθε από 9.00 έως 14.30 καθημερινά
Πληροφορίες:24610-24062